Slovenský pilot úspešne zvládol s rakúskym strojom KTM X-Bow GT2 už niekoľko pretekov a dokazuje tak výnimočné kvality špeciálu vyrobeného práve pre tieto účely. Tento model sa navyše aktuálne dostal do jednej z najuznávanejších hier na simulátoroch Assetto Corsa, z ktorej sa predalo celosvetovo viac ako 28 miliónov kópií. Cieľom tejto hry je ponúknuť čo najvernejšie zážitky z pretekárskych okruhov.

K dispozícii sú nielen na herných konzolách Xbox či PlayStation, ale aj v počítačoch s operačným systémom Microsoft Windows. Autori pravidelne pridávajú do hry nové modely áut a v rámci poslednej aktualizácie sa objavilo už spomínané KTM, v ktorom hrá naživo hlavnú úlohu slovenský pretekár Štefan Rosina.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

V oranžovo-červenej farbe

V hre si môžete po poslednom update, ktorý prebehol 24. januára, zvoliť práve KTM X-Bow GT2 vo farbách Rosinovho tímu v oranžovo-čiernom prevedení. Kto má túto hru nainštalovanú a robí si pravidelné vylepšenia, túto zmenu z prostredia GT2 už určite zaregistroval. Kto nie, môže sa na to práve teraz zamerať.

Zdroj: TS