Máte doma staré auto v dezolátnom stave? Možno vás toto video nakopne sa v ňom pomaly vŕtať :) 

Autá slúžia ľudom. Je priam neuveriteľné, ako smutne niektoré hodnotné kusy skončia z rôznych dôvodov. Jedným z najsmutnejších, avšak najčastejších koncov mnohých áut je ich pomalé spustnutie a odovzdanie na "eko" likvidáciu. A neverili by ste, aké perly automobilového sveta majú taký osud...

Avšak aj medzi nami existujú ľudia, nadšenci, ktorí majú na staré veci slabosti. Vháňať nový život youngtimerom/oldtimerom je riadne časovo náročné. No ak máte dostatok peňazí, môžete si to zaplatiť. Rovnako ak nemáte priestory alebo skúsenosti, je si lepšie reštauráciu dohodnúť... Vidím to sám na sebe, že reštaurácia bežného auta v domácich podmienkach je naozaj beh na dlhú trať.

Vyššie zmienenú časť vnímajte iba ako predslov k problematike starých áut.  Zatiaľ, čo pred pár rokmi ani v bývalých krajinách ZSSR už pomaly nikto GAZ - Volgu 24 nechcel, záujem o prvé kusy v dokonalom stave rapídne rastie. A so záujmom aj cena.  Video, ktoré si dnes prinášame popisuje premenu škaredého  káčatka na krásnu (modrú) labuť.
 
Vo videu je vidieť naozaj pekné časti, o ktorých ste možno ani netušili že sa robia a ako sa robia. Krásne vidno karosárske práce - cínovanie karosérie, spasovanie medzier jednotlivých dielov, vyváranie... Ak máte k problematike vzťah, rozhodne by ste si mali pozrieť celé video až do konca.

Vyššie zmienenú časť vnímajte iba ako predslov k problematike starých áut. Zatiaľ, čo pred pár rokmi ani v bývalých krajinách ZSSR už pomaly nikto GAZ - Volgu 24 nechcel, záujem o prvé kusy v dokonalom stave rastie. A so záujmom aj cena. Video, ktoré dnes prinášam, popisuje premenu škaredého káčatka na krásnu (modrú) labuť.

Vo videu je vidieť naozaj pekné časti, o ktorých ste možno ani netušili, že sa robia a ako sa robia. Krásne vidno karosárske práce - cínovanie karosérie, spasovanie medzier jednotlivých dielov, vyváranie... Ak máte k problematike vzťah, rozhodne by ste si mali pozrieť celé video až do konca.

Foto: youtube