10. Range Rover - vyklápacie sedadlá v kufri 6900€

Svoj Range Rover si môžete vybaviť dvojicou vyklápacích sedadiel, ktoré sa nachádzajú v kufri. Ak chodievate často na ryby alebo rôzne festivaly, je to výborná vec. Alebo si môžete za podobnú cenu kúpiť aj novú Daciu Sandero.

9. Ferrari F12 - golfová úprava 7250 €

Plánujete kúpu Ferrari F12 a chcete s ním chodievať na golf? Tak si určite priplaťte za golfovú úpravu, ku ktorej získate navyše luxusný golfový vak.  

8. Audi A7 - reproduktory Bang & Olufsen 7300 €

Audi A7 myslí aj na milovníkov hudby. V katalógu príplatkovej výbavy nájdete 10-kanálový audiosystém od známej značky Bang & Olufsen, ktorý má 15 reproduktorov a výkon 1200W. Ohromujúcim parametrom odpovedá aj cena.

7. Porsche Panamera - karbón-keramické brzdy 7500 €

Panamera je rýchle auto. Na druhej strane aj čo to váži, takže na zastavenie treba poriadne brzdy. Ak by mal niekto pocit, že klasické oceľové sú nedostačujúce, má preňho Porsche riešenie. Stačí si priplatiť za karbón-keramické brzdy.

6. Rolls-Royce - hviezdna obloha 8500 €

Pri kúpe Rolls-Royce sa na nejakých 8500 € nepozerá. Za tieto peniaze môžete mať tzv. Starlight Headliner. Hviezdna obloha je najpopulárnejšou položkou z katalógu luxusnej značky. Ak sa vám však nepáči, môžete za ušetrené peniaze kúpiť komorníkovi novú Škodu Citigo.  

5. Abarth 656 Biposto - pretekársky paket 9900 €

Abarth 656 Biposto vyzerá ako pretekárske auto. Lenže vzhľad nie je všetko. Pre „skutočných pretekárov“ ponúka úpravca paket, ktorý obsahuje sekvenčnú prevodovku a samosvorný diferenciál. Nuž a nechá si zaň aj dobre zaplatiť.

4. Lamborghini Aventador - karbónové doplnky 10 690 €

Interiér Lamborghini Aventador si môže majiteľ vyzdobiť karbónovými doplnkami. Za tú istú cenu si však môže zaobstarať aj novú Kiu Rio. Ale ja viem, karbón je karbón. 

3. Mercedes-Benz AMG-GT - žltá metalíza 12 500 €

Mercedes AMG-GT, konkurent Porsche 911. Že mu to v tej žltej metalíze sekne, čo poviete? No bodaj by nie, keď si za ňu automobilka pýta 12 500 € :-)

2. Noble M600 Speedster - automatická prevodovka 17 500 €

Britský superšport zhodil strechu. Navyše je v ponuke s manuálnou prevodovkou. Preto by sme ho mohli nazvať „posledným mohykánom“. Automobilka však myslí aj na „lenivcov“ a M600 môže mať za príplatok automatickú prevodovku. Stojí to však zato?  

1. Bentley Bentayga - hodiny Mulliner Tourbillon Breitling 175 000 €

Toto snáď ani nepotrebuje komentár :-) Hodiny, ktoré sú drahšie ako celé auto.

zdroj: carscoops