Keďže malé Audi A1 je skôr imidžovou záležitosťou, v prípade citycarveru bude mať zákazník k dispozícii aj vyššiu svetlú výšku a nejakú ochranu karosérie. Pravý Allroad to kvôli pohonu jednoducho nie je, aj preto nedostal tento pre Audi typický názov.

Svetlá výška je však vyššia o 4 cm, čo by malo stačiť na nejakú tú prašnú cestu alebo rýchlejší prejazd cez mestský retardér. Sériovo stojí na 16-palcových diskoch, za príplatok budú dostupné efektné až 18-palcové disky.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Odlišnosti nájdeme aj inde. Lemy podbehov sú v kontrastnej farbe, osemuholníková maska Singleframe je špecifická pre SUV modely od Audi. K dispozícii bude 9 rôznych odtieňov farieb, ale aj športový balík S line.

Výbava bude kopírovať bežný model A1. Paletu motorov Audi príliš nešpecifikovalo, predpokladáme teda, že bude zastupovaná najprv trojvalcovým 1,0 TSI, neskôr aj štvorvalcom 1,5 TSI. Naftové motory príliš nepredpokladáme. K predajcom by mala novinka doraziť v priebehu jesene 2019, na začiatku predaja bude k dispozícii aj edícia s prívlastkom Edition One.

Zdroj foto: Audi

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov