Mini už teraz ponúka množstvo personalizácie pre svoje modely. Nájsť teda druhé rovnaké Mini, ktoré bude mať napríklad rovnako sfarbenú strechu, rovnaké nálepky, rovnakú exteriérovú farbu a rovnako farebné kryty spätných zrkadiel, je dosť ťažké. Avšak nie nemožné. Preto začne automobilka pre svojich zákazníkov ponúkať ešte vyššiu mieru individualizácie. V priebehu roka 2018 budú v programe Mini Yours v ponuke úplne rôzne voliteľné bočné panely, vnútorné lišty, osvetlené nástupné prahy alebo LED projektory vo dverách.

MINI to s personalizáciou myslí naozaj vážne. Uvidíme, s čím príde o pár rokov neskôr.

Zákazníci si budú môcť vybrať presne podľa ich prianí v novom online obchode, ktorý ponúkne 3D tlač alebo laserové gravírovanie. Vyrobené komponenty si bude môcť zákazník namontovať počas celej životnosti vozidla a hocikedy ich vymeniť za pôvodné, napríklad pri predaji automobilu.

Prahové lišty nebudú využívať palubné napätie, ale budú mať vlastný zdroj pre osvetlenie.

Majitelia budú môcť vyberať z rôznych vzorov alebo vlastnej personalizácie, či už pôjde o dverové prahy alebo LED osvetlenie vo dverách. Napríklad dverové prahy s LED osvetlením nebudú využívať palubné napätie, ale magnetický spínač, ktorý rozsvieti nápis pri otvorení dverí. Napájanie zabezpečia externé batérie, Mini vám dodá aj ďalšie 2 rezervné na prípadnú výmenu.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Osvetlenie LED z dverí si viete už dnes objednať z rôznych e-shopov aj pre svoje staršie vozidlá, u Mini však budete mať možnosť nechať si vyrobiť nápis podľa vlastného nápadu. Pri nastupovaní vás tak môže privítať pekný pozdrav, vlastné meno alebo jednoducho prianie pekného dňa. Čo si o takejto personalizácii myslíte vy? Ak by bola dostupná aj pre váš automobil, uvažovali by ste nad takýmto odlíšením vlastného vozidla?

Zdroj foto: MINI

Vlastné nápisy si objednáte cez online obchod už v priebehu roka 2018.