Do konca sezóny ostávajú 2 preteky

Maťo Homola má napriek svojmu mladému veku (25 rokov) už čo-to odjazdené. Minulý rok ako jediný Slovák v histórii odjazdil kompletný svetový seriál FIA WTCR. Tento rok účinkuje v pohári TCR Europe, kde si hneď v prvých pretekoch sezóny pripísal víťazstvo. Po niekoľkých vydarených, ale aj pár smolných pretekoch, figuruje na priebežnom štvrtom mieste celkového poradia. Boj o titul už nemá Maťo vo svojich rukách, keďže pred poslednými dvoma podnikmi sezóny stráca na vedúceho jazdca až 92 bodov. Súboj o vicemajstra je však stále otvorený a Maťo bude chcieť nepochybne vystúpiť na celkovú druhú priečku. Polepšiť si môže už tento víkend na pretekoch na slávnom okruhu Circuit de Barcelona Catalunya.

Do predposledných pretekov šampionátu cestovných vozidiel TCR Europe nastúpi ako nový ambasádor OMV. Aj keď bolo partnerstvo ohlásené v pokročilej fáze motoršportovej sezóny, obe strany veria, že spolupráca bude dlhodobejšia a spojenie Homola – OMV získa mnoho úspechov. 

Dôvodov, prečo si OMV vybralo práve Maťa za ambasádora je niekoľko

"V Maťovi sa snúbi mladícka dravosť s absolútnou profesionalitou. Športové srdce a túžba po maximálnych výkonoch je to, čo nás spája. Je preto len prirodzené, že sa stal ambasádorom práve pre OMV a bude tvárou našich prémiových palív OMV MaxxMotion," povedala marketingová manažérka OMV Michaela Kuzmínová.

"Staviame celú našu filozofiu na mladíckosti a športovosti. Maťo Homola a naše produkty sú preto perfektným spojením z dvoch svetov," povedal Gernot Gollner, Retail manažér OMV Slovensko.

Tlačová konferencia sa konala v Kart One Arene - Hyundai i30 Fastback N Maťa Homolu

Maťo Homola sa stane tvárou prémiových palív OMV MaxxMotion a vidieť ho budeme môcť aj na rôznych akciách OMV. My Maťovi držíme palce ako v novej spolupráci, tak aj v posledných dvoch pretekoch sezóny TCR Europe, 21.-22. 9. v Barcelone a 12.-13. 10. v Monze.