Sviatok všetkých priaznivcov ťahačov otvára svoje brány na okruhu SLOVAKIA RING: TRUCK ARÉNA zasýti všetkých fanúšikov nádhernými strojmi a skutočne bohatým programom. Milovníci inline korčuľovania sa dostanú k slovu a to voľným vstupom na pretekársku dráhu v piatok 29.7. v čase od 18h do 20h. Vychutnať si tak budú môcť široký a hlavné bezpečný asfalt pretekárskeho okruhu.


Rýchlostná dráha okruhu bude patriť exhibičným pretekom pretekárskych špeciálov špičkového českého tímu BUGGYRA International Racing v sobotu 16:15 - 17:15 a v nedeľu 12:30 - 13:30. Tento tím preteká v európskom seriáli FIA European Truck Racing Championship (FIA ETRC) a svoje výnimočné umenie predvedú traja skúsení pretekári: Adam Lacko, Jiří Forman a zo Slovenska Patrik Nemec. Po exhibičných pretekoch sa uskutoční autogramiáda jazdcov.


Od 17. hodiny do polnoci bude areál patriť koncertom, ako aj súťaži miss mokré tričko. V rámci hudobného vystúpenia sa predstavia kapely ako Abba Stars, Paľo Drapák či Igor Kmeťo. Počas celého víkendu je pripravený bohatý program aj pre tých najmenších. Tí sa môžu tešiť na nové detské mestečko plné atrakcií ako skákacie trampolíny, elektrické štvorkolky, aquazorbing, jazdy RC modelov truckov, výstavu vojenskej techniky, či nedávno otvorené mini ZOO Malkia Park.

Čaká nás unikátny ročník TRUCK ARÉNY, po prvýkrát na pôde automotodromu SLOVAKIA RING.

Súťaž o lístky na TRUCK ARENA 2016 trvá od 22. júla do 28. júla 2016.

2 lístky na TRUCK ARENA 2016 máme pripravené pre 4 výhercov.

GRATULUJEME:

  1. Ľubomír Bielich, Partizánske
  2. Jozef Hucko, Šaľa
  3. Martin Slaziník, Oščadnica
  4. Branislav Bega, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 20 . Vyžrebovaných sme kontaktovali e-mailom.



Návrat hore

Z krajín mimo Európy sa nemôžete zúčastniť diskusie ako neprihlásený používateľ.

1 komentár

saurus 28.07.16 11:06

S
83.00

dakujem za listky, uvidime sa na Slovakiaringu ;)

Jazdím na: Peugeot 207sw 1,4 vti, Opel Astra 1.6 lpg
  • 0
  • 0
Odpovedať