Tragická nehoda rely zrušila

„Z dôvodu tragickej nehody počas prvej rýchlostnej skúšky sa rada športových komisárov po konzultácii s vedením Slovenskej asociácie motoristického športu, organizátorom a súťažiacimi rozhodla podujatie zrušiť,“ informoval web okruhu slovakiaring.sk Rodine, pozostalým a známym zosnulého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Česť Rudovej pamiatke!

Polícia preveruje okolnosti a príčiny havárie pretekárskeho vozidla počas sobotňajších úvodných pretekov sezóny Majstrovstiev SR v rely v obci Orechová Potôň v okrese Dunajská Streda. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Tím z Českej republiky tvoril 30-ročný vodič a 63-ročný spolujazdec. „Pri jazde na okruhu narazili vodič z nezistených príčin autom Peugeot 208 do betónových zvodidiel. Silný naraz na mieste vážne poškodil vozidlo a spolujazdec ťažkým zraneniam na mieste nehody podľahol. Vodiča previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice,“ uviedla polícia.

Pozrite si profil Rudolfa KOUŘILA - ostrieľaného a dekády aktívneho člena rely komunity v Československu. Svojich prvých 5 súťaží absolvoval už v roku 1985.

Foto: eWRC.cz