Toto nevyšlo

K nepríjemnosti došlo pri predstavení špeciálnej edície Subaru Forester na singapurskom autosalóne. Jeho celý názov je totiž Forester Ultimate Customised Kit Special. Aby vám to došlo očividné, tieto písmená sú ešte aj zvýraznené, takže F*CKS. Na situáciu už reagovalo zastúpenie Subaru v Severnej Amerike, kde má táto značka skutočne vysoké postavenie. Po svojich dílerstvách nechala kolovať ospravedlnenia za tento prehrešok, od ktorého sa dištancuje.

V liste sa píše, že Subaru veľmi mrzí táto nešťastná situácia a že Subaru of America a Subaru Corporation s týmto nemajú nič spoločné. List pokračuje vysvetlením, že značka si zakladá na dobrom mene a názov vozidla v žiadnom prípade neodráža jej hodnoty a štandardy. Zakončuje to ospravedlnenie za možné pohoršenie. Listy boli rozoslané 10. januára, čiže deň po začatí autosalónu. Na ňom nápisy s kontroverzným menom už zmizli zo stánku. Niektorí návštevníci to však už, samozrejme, stihli odfotiť.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Keď sa pozrieme na špecifikácie vulgárneho Foresteru, možno vypadne to slovíčko z úst aj nám. Ide totiž o skutočne plnohodnotný fabrický tuning. Interiér z STI, neónové podsvietenie podvozku, bodykit, 20-palcové disky Enkei a nižšia svetlá výška. Vnútri pripomína ešte viac rok 2004 (éru tuningu alá Rýchlo a Zbesilo). Poriadna audiosústava je ovládaná cez veľký dotykový displej. V kufri zas nájdeme veľký subwoofer a zosilňovač. Detaily o zmenách na motore uvedené nie sú. Na sklamanie všetkých pubertálnych potencionálnych zákazníkov, list na ospravedlnenie končil vetou: Toto vozidlo nebude dostupné v predaji na americkom trhu.

Zdroj: caradvice.com