Ako sme už spomínali v predchádzajúcej pozvánke, pôjde o skĺbenie sveta autosalónov s rôznymi výstavami a prezentáciou klubov na rôznych úrovniach. Na svoje si prídu skutočne všetci, či už milovníci bežných áut, veteránov, youngtimerov alebo superšportov rôzneho veku.

Nové aj staré, drahé i lacné

Na akcii prebiehajúcej 28. a 29. mája si tak budete môcť detailne prezrieť najznámejšie modely slávnych talianskych značiek Alfa Romeo, Fiat, Maserati, Ferrari či Lamborghini. K tomu sa pridajú kluby amerických, francúzskych, nemeckých, anglických či japonských áut.

Zaujalo vás to? Premýšľate, že si urobíte víkendový výlet do Prahy spojený s nevšedným automobilovým zážitkom? V takom prípade je lepšie kúpiť si vstupenku v predstihu.

Aj keď ide o motoristickú akciu, podobne ako v prípade iných veľkých podobných akcií je rozumnejšie zvážiť príchod mestskou hromadnou dopravou. Praha má perfektne fungujúci systém verejnej dopravy, výstavisko v Holešovicích je jednoducho dostupné a za ušetrený čas a nervy pri hľadaní parkovacieho miesta to teda stojí.

zdroj: Legendy