Automobil samozrejme dostal typické žlto-modré polepy, k tomu tu pribudli nápisy POLICE na bokoch i kapote a v rámci nevyhnutných úprav nemohla chýbať ani výstražný svetelná signalizácia, ktorej súčasťou je aj maják na streche. Ten má samozrejme 360-stupňové pokrytie a k nemu sa pri prestavbe pridajú modré diódové stroboskopy v prednej maske a nárazníku.

Ovládače integrované v infotainmente

Škoda dokázala integrovať ovládanie všetkých týchto špeciálnych funkcií do menu palubného infotainmentu, čo určite ušetrí nejaký priestor v kabíne. Výhodou je tiež jednoduchší predaj vozidla po aktívnej službe, interiér tak nebudú znehodnocovať dodatočne vŕtané diery či zvyšky lepidla.

K dispozícii všetky motorizácie

Celé auto Škoda upravila v rámci svojej služby One Stop Shop, ktorá je k dispozícii práve pre potreby záchranných a silových zložiek vo Veľkej Británii. Čo sa týka motorov, k dispozícii sú všetky nám známe pohonné jednotky. Fabia v policajnej „rovnošate“ tak môže dostať  najslabší atmosférický trojvalec 1.0 MPI, ale aj s najsilnejší štvorvalcový agregát 1.5 TSI.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Zdroj: Škoda Auto UK