Parkovacie zóny v Ružinove a chystané zmeny

Lokality Štrkovec a Trávniky budú tvoriť jednu PAAS zónu. To znamená, že PAAS parkovacie karty vydané pre lokalitu RU3 - Štrkovec budú platné aj v lokalite RU3 – Trávniky. Lokalitu Štrkovec zapojili do parkovacieho systému na konci októbra minulého roka.

Odborný projektant medzičasom spracoval pre Trávniky projekt organizácie dopravy. V regulovaných zónach bude možné parkovať len na vyznačených parkovacích miestach alebo parkovacích pásoch. Projekt organizácie dopravy k predmetnej zóne nájdete na oficiálnom webe. Je dostupný v sekcii dokumenty ako súbor vo formáte PDF.

Na 5. februára 2024 je naplánované verejné predstavenie návrhu projektu online prostredníctvom aplikácie Teams, kde bude možné klásť otázky k projektu organizácie dopravy.

V prípade, že máte k návrhu projektu pripomienky alebo otázky, je možné ich zasielať do 18. februára 2024 na adresu pripomienky@paas.sk. O spustení regulácie v lokalite RU3 – Trávniky, resp. jej pripojení k lokalite Štrkovec, budeme informovať v dostatočnom časovom predstihu pred spustením regulácie, uvádza hlavné mesto Bratislava.

Zdroj: paas.sk / foto: cz.depositphotos.com