Palivá MaxxMotion v zimných mesiacoch zabezpečia ľahší štart a spoľahlivosť motora aj za mrazivých rán. Špeciálne v prípade naftových motorov a najmä ak vozidlo dlho stojí, odporúčame tankovať prémiové palivá.  

Každý týždeň sa hrá o nasledovné ceny:

Tankovanie na rok zadarmo
Poukážky v hodnote 1 500 EUR, vám zabezpečia nielen pohodlné a kvalitné tankovanie po celý rok, ale aj množstvo produktov dostupných na našich čerpacích staniciach.        

10x 5 000 bodov v OMV SMILE&DRIVE
Až desiatich z vás každý týždeň odmenia 5 000 bodmi OMV SMILE&DRIVE. To je napríklad viac ako 80 ranných kávičiek či takmer 30 VIVA bagiet. Využiť ich môžete aj na autoumyvárke TOPWash, pretože dôkladné umývanie auta v zime od posypovej soli, nečistôt či blata, je veľmi dôležité. Celú ponuku sortimentu nájdete TU.

Tiež ich môžete využiť na darčeky - darčekové poukážky našich partnerov ako napríklad Hej.sk alebo Martinus a mnoho ďalších, môžete ich  opätovne využiť pri tankovaní paliva MaxxMotion a získať zľavu 5 centov/liter za 5 bodov/liter,  alebo ich tiež darovať na dobrú vec – prispieť ľuďom v núdzi  alebo záchrane prírody.

Ako na to? Je to jednoduché! 

Natankujte jednorazovo aspoň 30 litrov paliva OMV MaxxMotion (MaxxMotion Diesel, MaxxMotion 100plus alebo MaxxMotion 95) a zaregistrujte sa v dotazníku (nezabudnite zadať aj číslo pokladničného dokladu a číslo aktívnej karty OMV SMILE&DRIVE v prípade bodovej výhry)

Každý týždeň sa žrebuje z novoregistrovaných zákazníkov z predošlého kalendárneho týždňa, čo znamená, že čím častejšie budete tankovať, tým vyššiu šancu máte. Výhercov kontaktujú e-mailom a preukázať sa treba pokladničným dokladom (bločkom), ktorý ste registrovali v dotazníku.

Želáme veľa šťastia v hre a veľa šťastných kilometrov.

zdroj: OMV Slovensko