Inzeráty bez fotky v dnešnej dobe nemajú zmysel. Čoraz častejšie predávajúci k inzerátom pridávajú aj videá.

Popravde inzerát bez fotiek v dnešnej dobe už nemá šancu. Sám som bol dokopy pozerať možno 2-3 autá, ku ktorým fotka nebola, a to len preto, lebo boli buď po ceste, alebo blízko. Kvalitné fotky dokážu pri predaji auta spraviť dojem, a čo to o aute napovedať.


Doba napreduje ďalej. Ľudia si radšej pozrú detaily predmetu, ktorý kupujú z pohodlia domova cez internet. Tak predávajúci pridávajú k ich inzerátom podomácky natočené videa. Pomaly sa stáva tento jav  bežný aj u nás.


Dnes si ukážeme trochu odlišný prípad. Nepôjde len o hocijaké nekvalitné video. Tento materiál je spracovaný na vysokej úrovni a hlavne originálnym spôsobom. Majiteľ sa rozhodol predať staré Suzuki Vitara. Zasadil ju do prostredia rôznych známych filmov alebo snímok. Každopádne, auto sa podarilo rýchlo predať. Či vďaka videu, alebo vďaka dobrému pomeru cena/kvalita, netuším. Za tento spôsob predaja má odo mňa týpek palec hore. :)

Popravde inzerát bez fotiek v dnešnej dobe už nemá šancu. Sám som bol dokopy pozerať možno 2-3 autá, ku ktorým fotka nebola, a to len preto, lebo boli buď po ceste, alebo blízko. Kvalitné fotky dokážu pri predaji auta spraviť veľmi veľa a čo to o aute kupujúcemu napovedať.


Ale doba napreduje ďalej. Ľudia si radšej pozrú detaily veci, ktoré kupujú do detailu z pohodlia domova. Tak ľudia natáčajú videá a pridávajú ich k inzerátom. Pomaly je to bežné aj u nás. 


Dnes si ukážeme trochu odlišný prípad. Majiteľ sa rozhodol predať svoje staré Suzuki Vitaru. Video k tomu spravil v skutku originálne. Zasadil ju do prostredia rôznych známych filmov alebo snímok. Každopádne auto sa podarilo predať. Či vďaka videu, alebo vďaka dobrému pomeru cena/kvalita netuším. Za tento spôsob predaja ma odo mňa týpek palec hore :) Sta