Ak je nepriaznivé počasie, termín sa vždy posúva. Ako vyplýva z názvu, koná sa v malom mestečku na Záhorí v Gbeloch, ktoré je známe predovšetkým vďaka ťažobnému priemyslu. Program je voľný, nejakú akciu v podobe šprintov, alebo súťaží nečakajte. Celé stretnutie sa nesie v pohodovom duchu a priateľskej atmosfére. Ak pochádzate z Bratislavy, alebo z blízkeho okolia, chalani organizujú spoločný odchod niekoľko desiatok áut. Už takáto jazda je pre mnohých zážitok. Akcia sa koná v podstate na dvoch miestach. Prvým je parkovisko pred spoločnosťou NAFTA. Odtiaľ sa po krátkom pokecaní a obkukaní mašín všetci organizovane presúvajú na Adamovské jazero, kde na všetkých čaká príjemné prostredie a občerstvenie v bufete. Pochvala chalanom patrí aj za zabezpečenie plynulého prejazdu. Fakt super! 

Z roka na rok popularita stretnutia rastie. V hojnom počte prichádzajú aj autičkári z Čiech.

Ak ste majiteľom japonského auta, alebo len fanúšikom, toto je ideálne miesto na nadviazanie nových kontaktov a známostí. Pozrite si 3 videá z minulých akcií. Kto sa zúčastnil, jednoznačne neľutoval. 


V TopSpeede podporujeme všetky motoristické akcie, bez ohľadu na to, či ide o zraz jednej značky, tuning, klubový zraz, dynamické podujatia a podobne. Ak niečo organizujete, alebo o niečom viete, dajte nám vedieť. Radi to odprezentujeme a samozrejme to zaradíme aj do nášho kalendára akcií. Zároveň sa radi zúčastnime, ak to bude možné.
 

JSP Gbely 30.05.2015

JSP Gbely 14.05.2016 

JSP Gbely 10.09.2016