Automechanika Frankfurt 2016

Vystavujú spočnosti až zo 76 krajín sveta

Na ploche 305 000 metrov štvorcových sa tu uprostred septembra predstavia najnovšie objavy, patenty, inovácie a vedecké zistenia, ktoré úzko, alebo v širšom zmysle súvisia s odvetvím automotive. Nejedná sa pritom len o oblasť osobných áut, ale aj nákladnej, autobusovej a vlastne vôbec kolesovej prepravy po cestách všeobecne. Tiež by bolo nesprávne hovoriť, že sa jedná o európsku akciu, pretože v pozícii vystavovateľov sú tu spoločnosti až zo 76 krajín. Tí prezentujú svoje služby, výrobky a objavy ohromne pestrému publiku, ktorého môžete byť súčasťou. Na Automechanika 2016 sa totiž s očakávaniami vždy vracajú profesionáli z veľkoobchodu, maloobchodu, priemyslu ale aj malých garáži a dielní.

Automechanika Frankfurt 2016

Na výstavisku Messe Frankfurt nájdete okrem kompletných áut prevažne automobilové náhradné diely, doplnky, pneumatiky, náradie, servisnú techniku a prosto vôbec všetko, čo s autami priamo, či nepriamo súvisí.


Podľa ekonomických ukazovateľov priniesol rok 2015 1 348 miliardový biznis, čo je v porovnaní s predošlým rokom takmer 5% nárast. Hlavnou oblasťou príjmov automotive je priamy a samotný predaj nových áut. Jeho objem pre Európu je 806 miliárd eur v cenách prepočítaných na koncových zákazníkov. Na druhom mieste sú provízie výrobcov komponentov, doplnkov a pneumatík. Tento obchod predstavuje takmer 219 miliárd eur. Tretím top odvetvím je servisovanie a opravy áut s 135,5 miliardami eur.


oficiálna stránka výstavy: http://automechanika.messefrankfurt.com/

Automechanika Frankfurt 2016