Každé BMW ///M je primárne o jazde, preto open pit

Účastníci sa môžu, ako vždy, tešiť na celodenné jazdenie na pretekárskom okruhu v režime open-pit. Hlavný program - stretnutie majiteľov a fanúšikov s možnosťou jazdiť na okruhu Most doplní pestrý doprovodný program od partnerov. Jedná sa o prezentácie športových dielov a úprav vozidiel. Zaujímavosťou bude možnosť vyskúšať v miernom teréne vozidlá BMW M s pohonom xDrive od BMW Group ČR pod vedením inštruktora.

Prvýkrát aj BMW v jednej stope

Ďalšou zaujímavosťou bude výrazné zastúpenie BMW Motorrad. V prípade priaznivého počasia tento rok uvidíme BMW M motorky na separátnom úseku pod plnou palbou! Za motorky budú k dispozícii zástupcovia BMW Motorrad, ako aj šéfredaktor časopisu Motohouse, Karel Táborský, ktorý povedie jak okruhové jazdenie, tak jazdenie v offroade s motorkami GS.

Medzi ďalšie highlighty patrí možnosť vyskúšať si legendárne vozidlá BMW (M3 E46 CSL, M4 CSL atď.) od jedného z našich hlavných partnerov, Autolegendyuvas. Rozhodne musíme spomenúť závodné vozidlá série GT od továrenskeho tímu Šenkýř Motorsport, ktorý už tradične príde ukázať a odprezentovať svoje klenoty.

Môžete sa tešiť tiež na prepracovanú VIP zónu, kde si môžete naplno užiť vrcholový model segmentu GKL, BMW i7 M70 s plnou výbavou spolu s neskutočným zážitkom Theater Screen (31-palcové kino na zadných luxusných sedadlách BMW 7) a luxusný VIP catering.

Zdroj a viac info a foto na webe: czechmclub.cz