Ak si myslíte, že vodiči jazdili s takýmito autami opatrne, tak sa mýlite. Dávali im skutočne zabrať. Pri jazde na hrane nebola núdza ani o krízové momenty.

Nechýbalo ani Ferrari 250 GTO

Na okruhu v Goodwoode sa naháňali v jednej z tried autá ako Jaguar E-Type, Aston Martin DB4 GT a dokonca aj Ferrari 250 GTO. Talianske auto má hodnotu cca 30 miliónov eur. Ak si myslíte, že vodiči jazdili s takýmito autami opatrne, tak sa mýlite. Dávali im skutočne zabrať. Pri jazde na hrane nebola núdza ani o krízové momenty.

V jednom bode vodič Astonu príliš tlačil na pílu a skončil mimo trate. Našťastie vyletel len na asfaltovú časť a následne v nízkej rýchlosti vrazil zadnou časťou do bariéry z pneumatík. O niečo neskôr v rovnakej zákrute dostane hodiny Jaguar E-Type. Čo je na tom zaujímavé? O centimetre pritom minul extrémne vzácne Ferrari 250 GTO.


Majitelia, ktorí nasadia tieto vzácne autá do pretekov, majú jednoducho gule. My im môžeme byť vďační, pretože nás teší pohľad na takéto stroje v plnej akcii. Väčšina vlastníkov ich totiž drží schované pod plachtou v klimatizovanej garáži...