Ako iste mnohí viete, akciu navštevujem pravidelne už niekoľko rokov a sám som stále prekvapený, aký veľký dosah na návštevníkov má. Každoročne sa v areáli zámku v Slavkove pri Brne stretne viac ako 1000 vozidiel vyrobených pred rokom 1989. Či už ide o domáce vozidlá značky Škody, alebo stroje európskych či amerických automobiliek, na svoje si tu príde azda každý.

Okrem vystavených áut, ktoré sa v areáli pravidelne „točia“ a aj preto sa ich v priebehu jedného popoludnia vystrieda viac ako tisíc kusov, si na svoje prídu aj hľadači všemožnej i nemožnej „veteše“, rôznych náhradných dielcov či (ne)potrebností. Stačí len hľadať.

Zlacnené vstupné kúpite do 16. júna

Takže ak máte chuť, čas a nemáte to príliš ďaleko (z Bratislavy a veľkej časti západného Slovenska ste v Slavkove do hodinky a pol), určite si na dátum 24. júna 2023 nerobte iný program. Vstupné v predpredaji stojí skutočne ludových 160 Kč (v prepočte necelých 7 eur), aj keď na mieste je to stále veľmi príjemných 200 Kč (v prepočte ani nie 9 eur). Pozrite si v odkazoch predchádzajúce fotogalérie a verím, že vás navnadia. Uvídíme sa tam?

Zdroj: Veteranfest