Moderné priestory, vybavenie aj objednávanie

Všetky stanice TK/EK značky TÜV SÜD majú len pár rokov a postupne pribúdajú ďalšie. Majú nie len pekné nové priestory, ale aj používané vybavenie. Obdobne je to aj s prevažne mladším personálom plným nadšenia a radosti z tejto práce. Moderný prístup pocíti motorista už pri objednávaní termínu. Každý má možnosť vybrať jeden z troch spôsobov, ktorý najviac vyhovuje. Objednať sa na kontrolu dá nie len telefonicky, ale aj emailom, ale aj pomocou prehľadnej online aplikácie cez počítač, alebo mobilný telefón.

Prečo STK bez stresu?

Kapacita staníc TÜV SÜD je tak dostatočná, že v drivej väčšine prípadov vami vybraný termín získate bez čakania, či odkladov. Nemusíte sa trápiť tým, či STK/EK stihnete nie len v čas pre vypršaním platnosti, ale aj v rámci svojho pracovného dňa. 

Ak si nie ste 100% istí stavom svojho auta a teda úspešným zvládnutím kontrol, v TÜV SÜD je skvelá príležitosť absolvovať predkontrolu. To znamená absolvovanie TK/EK na nečisto. Ak sa ukáźe, že vozidlo je v poriadku, môžete pokračovať v riadnej kontrole. Ak sa vyskytne problém, technici sa vám pokúsia pomocť a poradiť ako ho riešiť. Prípadne si vybavíte servis a opravu a následne sa môžete na TK/EK vrátiť s istou, že bude úspešná.

Prečo hodnotné autá cez TÜV SÜD?

Nejden majiteľ pekného auta, ktoré má nie len finančnú, ale povedzme historickú, emočnú, alebo inú hodnotu má pri STK/EK obavu. Nie len pre obavy, že kontrolami neprejde, ale aj pre prípadné nešetrné zaobchádzanie s autom technikom počas procesu. v TÜV SÜD sú na pozíciách technikov nadšenci, takzvaní autičkári v najlepšom zmysle. Ich prístup je veľmi ústretový, práca ich naozaj baví, ku klientom sú milí, umožnia vám byť osobne pri celej kontrole a sledovať či konzultovať čo sa deje a vidieť ako šetrne sa s autom zaobchádza. Navyše pri celom procese môžete piť kávičku, ktorú tu dostanete bezplatne.

Ak na kontrolu prinesiete niečo netradičné, športové, alebo historicky hodnotné auto, technikov a personálu stanice vôbec. Práve preto, že si ich so záujmom pozrú, uprimne sa o ne budú zaujímať a tešiť sa z parádnej techniky máte istotu, že tu bude auto po celý čas zhruba len pol hodinu trvajúceho procesu v dobrých rukách.