Seat Arona

Pri dĺžke 4,14 m ponúka kufor s objemom 400 l, nechýba vyšší posed za volantom a na svoju triedu priestranná kabína. Nestratí sa ani v ľahkom terrene, svetlá výška je 19 cm. Bude dostupný v štyroch výbavách, vrcholnú XCellence zamerali na eleganciu a FR na “športovosť” za volantom. Výbava je bohatá, nechýbajú populárne asistenčné a bezpečnostné systémy a konektivita. Z drahších typov prišiel FRONT ASSIST so systémom mestského núdzového brzdenia. Connectivity Box s funkciou Mirror Link, parkovací asistent, Full LED svetlá... to všetko prišlo už aj do triedy malých mestských SUV. 

Paletu motorov Arona kopíruje od Ibizy: 1,0 TSI (95 k a 115 k dostupný aj s DSG), 1,6 TDI s výkonmi 95 k (aj s DSG) a 115 k. Špičkovú pohonnú jednotku zastúpi 1,5 TSI EVO 150 k vo verzii FR.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

SEAT Ateca FR

SEAT Atecu predstavia vo verzii FR. Obsahuje SEAT Drive profile s individualizáciou jazdných režimov (nastavenie výkonu, pruženia, riadenia a komfortných prvkov…). FR-ko výrazne odlíšili od ostatných výbav komplet jednofarebným lakovaním karosérie, alcantarovým interiérom a FULL LED svetlami. Z techniky tu máme pohon 4Drive a najsilnejší benzín v ponuke 2,0 TSI (190 k) s DSG prevodovkou.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

SEAT Leon ST Cupra 300

Kategóriu hothatch alebo "hotkombi" zastúpi Leon Cupra ST 300. Dvojliter TSi vyladili na 300 koní a spolu s pohonom štyroch kolies 4Drive ide o auto pre otcov rodín so športovými génmi. Prečo? Športovú techniku zabalili do praktickejšej karosérie kombíka. Podvozok je adaptívny DCC a znížený o 25 mm oproti bežným verziám. Cupru 300 si môžete objednať aj s pohonom prednej nápravy. Na výber je manuálna prevodovka aj automatická DSG. Pre verziu 4Drive je možná iba druhá menovaná.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

SEAT Ibiza

Ak ste sa s novou Ibizou ešte nezoznámili, v Nitre si ju môžete prezrieť zblízka. Predáva sa na Slovensku od mája 2017. Okrem výstavných premiér SEAT privezie aj Alhambru a Leon. Portfólio bude kompletné.

Zdroj: SEAT