Som striktne proti prihláseniu bežných áut s volantom vpravo, ale pre autá ako je Skyline, by mohli na špeciálne účely existovať výnimky...
KTORÝ SKYLINE BY STE CHCELI VLASTNIŤ?
  • R32 ( 23% )

     

  • R33 ( 12% )

     

  • R34 ( 64% )

     

Odpovedalo 90 ľudí  

Nissan a športové modely idú ruka v ruke. Pre tento krok sa rozhodli preto, aby časť svojho dedičstva udržali na cestách alebo v garážach v čo najlepšom stave. A možno len vyhodnotili situáciu s dielmi z druhovýroby ako nedostačujúcu. Na druhej strane stojí vysoký dopyt, čo znamená potenciálny zisk. Je jasné, že im to kasy nejako extra rýchlo nenaplní, ale zákazníkom po celom svete to oveľa uľahčí život.

V Amerike je už R32 legálna

A navyše, je tu ešte jeden dôvod. Tak trochu americký. Hneď vysvetlím. V Amerike majú vlastné zákony. Neprihlásite tam auto, ktoré sa tam nikdy nepredávalo a je mladšie ako 25 rokov (čiže vôbec žiadne obmedzenie, čo sa umiestnenia volantu týka!). Prvé R32 prišli v r1989, čiže pomaly, ale isto sa prvé kusy stávajú legálnymi. Pre Skyline GT-R R32, vďaka silnej americkej JDM scéne, tento fakt využili mnohí ziskuchtiví fanúšikovia, a v kontajneroch vo veľkom vozia japonské mašiny, či už pojazdné, alebo polovraky, len aby uhasili chuť tamojších autičkárov. R33 bude oficiálne legálny v USA v r2020 a R34 až v r2024. Čiže pravdepodobnosť znásobenia dopytu je veľmi vysoká.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Zdroj: CarsCoops