Mustang možno označiť za najzvučnejšie meno z portfólia značky Ford. Z tohto dôvodu ho americká automobilka použila na svojom elektrickom SUV s prívlastkom Mach-E, no naďalej ho má niesť aj ikonický športový typ. V súčasnej forme mal premiéru pred viac než ôsmimi rokmi. Uvedenie nástupcu sa preto blíži a predchádza mu únik fotografií.

V týchto dňoch sa Mustang siedmej generácie objavil na dvoch obrázkoch, ktoré zachytávajú prednú časť. Evidentne ide o dve odlišné verzie. Spája ich relatívne jednoduchý dizajn, ktorý jasne nadväzuje na súčasnú podobu tohto typu. Jednotlivé vyhotovenia majú spoločné najmä hranaté diódové svetlomety.

Tvár dvojice sa líši vo viacerých ohľadoch. Športovejšie štylizovaný model disponuje väčšou maskou chladiča s dvomi priečkami, okrem toho má inak tvarovaný nárazník s podstatne štedrejšími vstupmi vzduchu. Vozidlo disponuje aj otvorom v kapote.

Osemvalec by mal zostať zachovaný

Na obrázku je vidieť aj označenie tejto verzie na predných blatníkoch, no keďže ide o nekvalitnú fotku pochádzajúcu pravdepodobne z internej brožúry, nedá sa štítok rozlúštiť. V druhom prípade ide o záber samotného Fordu čiastočne prekrytého s maskovaním. Vzhľadom na formát držiaku predného evidenčného čísla je možné, že ide o model určený pre Európu.

Vďaka týmto záberom je Mustang odhalený dlhé mesiace pred debutom, podľa amerických médií sa jeho odhalenie odohrá až v priebehu budúceho roka. O technike môžeme v súčasnosti iba špekulovať. Pravdepodobne na nej bude cítiť tlak emisných noriem, hoci Ford sa nepochybne posnaží zachovať atmosférický benzínový osemvalec. K úniku fotiek sa zatiaľ nijako nevyjadril.