Hlavnou výhodou produktu KINTO One pre zákazníka aj predajcu je, že vozidlo zostáva po celú dobu svojho životného cyklu v rámci autorizovanej siete Toyota. Zákazník si auto prevezme u predajcu a následne sa tam aj vracia pre riešenie poradenstva, servisu, údržby a poistných udalostí.

Skvelou správou pre zákazníka je nízka a pevná mesačná splátka, pretože všetky služby spojené s prevádzkou vozidla sú v nej zahrnuté. Tým je oveľa jednoduchšie plánovať výdavky. Klient môže využívať auto bez nutnosti ho kúpiť a všetky potrebné formality a administratíva sa riešia na jednom mieste. Navyše, splátky za lízing sú daňovo uznateľné náklady, bez ohľadu na to, ako dlho lízing trvá.

Jedným z kľúčových prínosov značkového operatívneho lízingu KINTO je úplná transparentnosť. Klienti sa nemusia obávať nejasných a neočakávaných prepočtov, dodatočnej fakturácie alebo ďalších poplatkov, ktoré by sa tradične mohli objaviť na konci financovania. To znamená, že klienti majú možnosť získať napríklad veľmi populárny model sveta - Corolla - už od 199 eur mesačne, alebo luxusné SUV Lexus UX od 329 eur mesačne.

Všetko pod jednou strechou Toyoty

KINTO One je produkt porovnateľný s ponukami veľkých lízingových spoločností a navyše prináša výhodu zjednotenia všetkých aspektov "pod jednou strechou". Spoločnosť Toyota Financial Services bude vlastniť vozidlo počas celého obdobia financovania. A to znamená, že sa oň bude aj adekvátne odborne starať.

Operatívny lízing je momentálne najpopulárnejším spôsobom mobility a jeho obľuba stále narastá. Klienti nemusia platiť žiadnu vstupnú sumu, len pravidelné mesačné splátky, ktoré zahŕňajú rôzne služby, vďaka ktorým je užívanie vozidla pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Klient si vyberie vozidlo, určí dobu prenájmu a predpokladaný počet ujazdených kilometrov, a potom už len jazdí a tankuje palivo (alebo dobíja v prípade elektrických vozidiel).

Viac informácií nájdete na tejto stránke:
https://www.kinto-mobility.eu/sk/sk/ponuka-vozidiel.