Ľudia z Renault Slovensko idú oveľa ďalej. Uvedomujú si, že mať auto na pol hodiny s predajcom v ňom nemusí vyhovať každému. Ponúkajú preto úplne odlišný koncept, ktorý volajú Zoznamka 365. Renault Austral v nej môžete po splnení jednoduchých podmienok získať až na dva dni, aby ste ho stihli ukázať všetkým doma, naložiť plné auto, prejsť si svoje obľúbené cesty, otestovať hudbu, navigáciu, spotrebu, prosto takmer úplne všetko. Skvelé však?

Renault sa vracia k osvedčenému konceptu

Možnosť zapožičať si na skúšku najnovšie modely z ponuky Renault, si pred dvoma rokmi motoristi a fanúšikovia značky mimoriadne pochvaľovali. Vyskúšať si jazdné vlastnosti v súkromí a na dlhší čas ako len počas štandardnej 30 minútovej testovacej jazdy, zožalo pozitívne recenzie. A dnes Zoznamka 365 prichádza opäť. 

V spoločnosti Renault veria, že vlastná skúsenosť je neprenosná a preto už niekoľko rokov pracujú s predajcami na projekte Zoznamka 365. Pre klientov predstavuje príležitosť doslova sa zžiť a zoznámiť s novinkou. Aktuálne je určená pre Renault Austral.

Renault Austral môžete mať na 2 dni a 300 km

Na stránkach www.zoznamka365.renault.sk si záujemca vyberie dílerstvo v okolí a vyplní  údaje. Následne bude kontaktovaný call centrom pre dohodnutie si presného termínu zapožičania vozidla na dva celé dni. Akcia prebieha u 16 dílerov na území celej republiky. Zoznamka trvá do konca novembra 2023.