Než nájdete svoj stroj snov…

Nie je motorka ako motorka. Svoje o tom vedia všetci fanúšikovia motoristických športov alebo i tí, ktorí na dvojkolesového tátoša sadajú, aby si z času na čas prevetrali hlavu. Či máte záujem o jazdené stroje, alebo celkom nové nablýskané hviezdy, široká ponuka sieti Styx.sk vás nesklame. Čísla hovoria za všetko. Kto dokáže predať 2-tisíc nových motocyklov a predať stovky jazdených motocyklov, zrejme vie, čím očariť zákazníka. A nebude to len odborný prístup zamestnancov e-shopu. Kto sa ako motorkár už narodí, vie, že je to láska na celý život, a tento vzťah si treba udržiavať. Ako? Napríklad kúpou rôznych doplnkov na motocykle, ako sú kvalitné prilby, kufre a tašky alebo odolná motoobuv. Vždy poteší, ak je tovar, ktorý okamžite potrebujeme, k dispozícii skladom, a preto si predajná sieť STYX pripravila špecializovaný výber motodoplnkov na Eshopstyx.sk

Starý vymeníte za nový…

Stáva sa, že motorka neslúži ako za mladi, prípadne nám začne prekážať jej dizajn či jazdné vlastnosti. Keď si pravidelne vymieňame drahé mobily, prečo nevymeniť aj motorku? Predajca STYX ponúka možnosť výmeny starého motocykla za nový. Aj tu platí, že do motorky sa treba zamilovať. Kde ale iskra preskočí najlepšie? Jednoznačne v showroome, kde si svoj budúci stroj môžete pohladiť, detailne prezrieť i vypočuť, ako krásne pradie. Ak sa vám tu alebo na stránke predajcu niektorý motocykel zapáči, e-shop zabezpečí prepravu produktu až k vám domov. V prípade potreby má zákazník možnosť využiť leasing alebo platbu na úver. Kto motocykel naozaj chce, cestu k nemu si v STYX nájde. Bonus? Tí najväčší priaznivci motoristických športov sa môžu stretávať pri premietaní filmov, na pravidelne organizovaných výstavách motoriek alebo pri priateľských diskusiách. 

Renomované svetové značky u slovenského predajcu motocyklov…

Stránky Styx a Eshopstyx zahŕňajú viac ako 10 000 produktov 30 renomovaných svetových značiek ako Oxford, Trilobite, Sixs, Five, Macna, Clover, Forcefield a i. Nájdete tu ponuku jazdených aj nových motocyklov, oblečenia, obuvi, motodoplnkov, produkty zo sféry zabezpečenia a ochrany motoriek, náhradné diely, pneumatiky i motokozmetiku. Niektoré produkty boli vyvinuté v zahraničí špeciálne pre značku STYX. Kto si objedná tovar v minimálnej hodnote 99 eur, navyše získa za svoj nákup milý darček, no nie hocijaký. Taký, ktorý si sám vyberie z ponuky darčekov vo svojom nákupnom košíku. Hodnota darčekov sa líši v závislosti od hodnoty objednávky. Keď si predajca váži svojho zákazníka, ten sa bude k nemu vždy rád vracať.