Viac než 150 BMW ///M a zaujímavé premiéry

Na akciu je už dnes zaregistrovaných zhruba 150 áut a registrácia je stále otvorená. Do začiatku akcie je ešte 9 dní a nepochybne ako vždy doposiaľ, zúčasní sa jej viacero Slovákov. Na predošlých akciách sa už neraz podarilo odhaliť horúcu novinku divízie BMW M. Tento rok ich bude niekoľko - BMW M3 Touring, nové BMW M2 a tiež plne elektrické SUV BMW XM.

Oficiálny program akcie začína v piatok 24.3. o 9 h. Na dobu až 2x 4 hodiny bude k dispozícii otvorená boxová ulička. Každý registrovaný so zaplateným poplatkom 4000 Kč (170 €) pre jazdenie aj na ohruhu bude môcť na trať jazdiť tak často ako len bude chcieť. Medzi 13 a 14 h bude okruhová pauza, ktorú tradične organizátori využijú na hromadný zážitok v podobe spanilej jazdy po dráhe. Následne od 14 h bude dráha k dispozícii na jazdenia aj s transpondérom na čas až do 18 h. Po celý deň budú k dispozícii inštruktori jazdenia na okruhu, ktorí radi pomôžu zlepšiť stopu a techniku jazdenia na uzavretej trati. 

Účasť na akcii je bezplatná. Stačí sa registrovať a prísť

Ak nemáte záujem jazdiť na okruhu, akcie BMW M Day 2023 sa môžete s autom kategórie BMW M, alebo BMW M performance zúčastniť bezplatne. Tiež tu bude možnosť vyskúšať si jedinečné BMW M4 CSL s výkonom 550 k a pohonom zadných kolies. Na vyskúšanie jazdy budú na akcii aj mnohé ďalšie autá ako BMW M3 F80, BMW M2 F87 a BMW M3 E46 CSL.

zdroj. czechmclub.cz