O čo ide? Predstavte si situáciu, že ste úspešný podnikateľ, vyšiel vám ďalší „kšeft“ a vy si na ceste na letisko chcete pripiť šampanské s prísediacou sekretárkou. Prechádzate rôznymi cestami, ktoré nie sú v najlepšom stave, prípadne musí vodič prudko brzdiť, alebo sa niečomu náhle vyhýbať... Možnosť rozliatia šampanského na koberec alebo priamo seba je dosť vysoká. 

BMW má na obliate nohavice či sukňu riešenie. A je vcelku jednoduché. Prinášajú plnenie pohárov odspodu.

Očividne sa na to sťažovalo viacero majiteľov, a tak im chcú vyjsť v ústrety. Podľa AutoGuide už pracujú na riešení na princípe Bottoms Up. Ide o plnenie pohára odspodu, ako popisuje priložené video.

Teoreticky by ste mohli mať k dispozícii zásobník na 2 rôzne druhy nápojov, či už šampanské alebo koňak, prípadne niečo „ostrejšie“. Už si predstavujem, ako bude BMW v predajniach vedľa originálnych náplní do parfumov pre interiér predávať zásobníky so šampanským, vodkou alebo džúsom. :)

S najväčšou pravdepodobnosťou dostane novinku najväčšia limuzína BMW radu 7, SUV X7 a samozrejme Rolls-Royce Phantom, Ghost alebo Cullinan. A čo vy, myslíte si, že práve toto je tá novinka, ktorá nám v automobiloch chýba?

Zdroj: carscoops

Vstavanú chladničku s držiakmi pohárov si môžete objednať aj do vcelku bežnej 7mičky.