Cupra Garáž nie je len miesto, kde si pozriete a vyskúšate najnovšie modely značky, ale aj miesto, z ktorého na vás dýcha vášeň pre automobily. Aspoň tak to tvrdí táto horkokrvná značka z Pyrenejského poloostrova. Doterajšie Cupra garáže vznikli s dlhoročnými partnermi Autoprofit, Prvý Trenčiansky Autoservis, Auto BNP, Todos a DS-Car. Nájdete ich v Galante, Trenčíne, Bratislave, Žiline a Dunajskej Strede.

Pribudne ešte 7 nových Garáží

Do konca tohto roka má pribudnúť ďalších 7 showroomov v Bratislave (po dve), Trnave, Banskej Bystrici, Nitre, Prešove a Poprade. V každom z nich by sa mali stretávať ľudia s rovnakou vášňou a okrem vozidiel v nich nájdete aj rôzne dizajnové veci, ktoré vznikli v spolupráci so svetovými značkami L.G.R., Mikakus, Gobik, Wilson či Scalextric.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Okrem prvotriednych materiálov nájdete v každej Cupra Garáži aj tím vyškolených odborníkov, ktorí sú vám ochotní poradiť a objaviť s vami výnimočnosť tejto značky. Výber doplnkov a farieb už bude na vás, ak sa pre niektorý nový model z Cupra Garáže rozhodnete.

Zdroj: Cupra

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov