Športový charakter N Line

Hyundai i30 je na Slovensku hitom. Dobre vyzerá, má bohatú bezpečnostnú výbavu a skvelý pomer ceny a kvality. Ponúka sa v prevedeniach hatchback, kombi aj fastback. Atraktívny športový šmrnc i30-tka nadobúda v dynamickej výbave N Line. Predný a zadný športový nárazník, zadný difúzor, výfuk s dvojitou koncovkou či športové doplnky interiéru zdobené logom N a prešívaním červenou niťou vyčaria z bežného auta skutočnú štýlovku. 

Originálne príslušenstvo za super cenu

Aj keď i30 vo výbavách N Line a N Line+ ponúka vysoký komfort, špičkovú bezpečnosť a modernú konektivitu, záujemcov určite poteší aj akciová zľava na balík originálneho príslušenstva. Podlahové rohože, rohož batožinového priestoru, poistné matice kolies a kľúč, ale aj priečny strešný nosič v hliníkovom prevedení – toto všetko k i30 N Line hatchback a kombi môže mať teraz len za 99 €!

Inovatívne financovanie s bonusom

Extra bonus 500 €? Áno, pri financovaní cez ReFresh paušál s nízkymi mesačnými splátkami. Na úvod zaplatíte akontáciu, následne tri alebo štyri roky platíte nízke mesačné splátky a nakoniec sa rozhodnete, či doplatíte zvyšok ceny vozidla alebo ho predajcovi odpredáte a získané financie využijete na ReFresh financovanie ďalšieho úplne nového auta!

Garantovaná cena vozidla

Kým ceny všade rastú, Hyundai ju svojím zákazníkom garantuje. Ak si nový i30 N Line objednáte do 30.06.2022, ale auto vám automobilka dodá až o niekoľko mesiacov, bez ohľadu na prípadný ďalší nárast cien vy zaplatíte len toľko, koľko je uvedené na objednávke.

i30 N Line s výhodami do 30. júna

K obľúbeným benefitom značky Hyundai patria 5-ročná záruka bez obmedzenia kilometrov, 5 rokov asistenčných služieb zadarmo a zľava až do 65% na sadu zimných pneumatík. Len do 30. júna 2022 však môžete získať modely i30 vo výbavách N Line a N Line+ s mimoriadnymi výhodami: 500 € bonus pri financovaní cez ReFresh paušál a balík originálneho príslušenstva len za 99 € pri verziách hatchback a kombi. Zaujala vás táto ponuka? Navštívte autorizovaných predajcov Hyundai alebo web Hyundai.sk