Nevídanú prezentáciu však máte možnosť uvidieť len na 4 miestach. Základňou je, samozrejme, BMW Welt v Mníchove. Premietanie na karosériu uvidíte tiež v predajni v Paríži, v Bruseli a v BMW Driving Centre v juhokórejskom Soule.

Inštalácia špeciálnych projektorov umožňuje premietnuť na karosériu celý vývoj automobilu, od jeho nápadu k hotovému projektu.

Prezentáciou na karosérii nového BMW radu 7 kombinuje značka umenie a technológiu do jedinečnej podoby. Inštalácia špeciálnych projektorov umožňuje premietnuť na karosériu celý vývoj automobilu, od jeho nápadu k hotovému projektu.

Na auto premietajú obrazce od prvého kreslenia po modelovanie v 3D. Celá prezentácia trvá približne 2 minúty. Prídavný displej navyše poskytne ďalšie základné informácie o jednotlivých krokoch, ktoré sú potrebné pri výrobe nového modelu.

BMW prezentuje na karosérii vývoj modelu.

BMW zámerne umiestnilo prezentácie do showroomov v hlavných mestách a vo svojom domovskom sídle, nakoľko sa snaží zasiahnuť cieľovú skupiny používateľov. Odborníci, ktorí celý projekt inštalovali, na ňom strávili niekoľko týždňov. Každý pixel totiž museli umiestniť tak, aby sa zmestil na karosériu vozidla. Projekcia je tiež ovplyvnená svetelnými podmienkami. Pozrite si ju čiastočne na priloženom videu.