Novinke v portfóliu Fordu sme sa už venovali v článku o predstavení prvej verzie modelu Ford Puma ST-Line, podrobné technické detaily tu preto nebudem opakovať a sústredím sa na nové informácie, ktoré poslal Ford do sveta spolu s prvými fotografiami luxusnejšej verzie Puma Titanium X. Tá sa mimochodom ukáže už za pár dní na autosalóne IAA 2019 vo Frankfurte nad Mohanom.

Verziu Titanium X spoznáte podľa čiernych plastových lemov blatníkov. Športová Puma ST-Line ich má nalakované farbou karosérie.

Odnímateľné poťahy a masážna bedrová opierka

Puma Titanium X predstavuje prémiovejšiu a luxusnejšiu voľbu ako športovo ladená verzia ST-Line. Tomu samozrejme zodpovedajú aj nové materiály v kabíne, ich farebné kombinácie a vyššia úroveň výbavy. Pribudli vnútorné obklady s imitáciou dreva, kožený volant a nové textilné panely na vnútorných výplniach dverí. Na čo však automobilka sústreďuje najviac mediálnej pozornosti, sú nové odnímateľné poťahy sedadiel, ktoré možno prať v práčke. Sú prichytené jednoduchým spôsobom pomocou zipsu, takže ich údajne dokážete odopnúť jednou rukou. Okrem toho je v originálnom príslušenstve Forda niekoľko ich farieb a kombinácií, takže si môžete pomocou poťahov ľubovoľne meniť farbu kabíny.

Odnímateľné poťahy držia pomocou zipsu, dajú sa prať v pračke a ľubovoľne zamieňať za iné s odlišnou farbou.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 15 obrázkov

Novinkou sú aj predné sedadlá s masážnou funkciou operadla. Tú zabezpečujú tri vaky s nastaviteľnou intenzitou masáže aj smermi masírovania, pričom zároveň slúžia na individuálne nastavenie tvaru hornej, strednej aj dolnej partie operadla.

Technika verzie Titanium X zostáva prakticky identická, viac podrobnejších detailov však môžeme čakať po svetovej premiére modelu Ford Puma na IAA 2019. O všetkom dôležitom budeme včas informovať.