Porsche Fans Slovakia je združenie nadšencov, ktorého počiatky siahajú do roku 2016. V roku 2017 zorganizovalo prvé stretnutie majiteľov športových vozidiel v Piešťanoch. Tu sa predstavilo viac ako 60 vozidiel. Odvtedy sa členská základňa rozrástla na úctyhodných 400 neformálnych členov, čo jasne ukazuje na obľubu, ktorú Porsche Fans Slovakia a vozidlá Porsche zaznamenali v stredoeurópskej komunite automobilových nadšencov. Ostatné roky sa akcia ľudovo nazvaná aj Porsche na hrade koná uprostred septembra na bratislavskom hrade.

Porsche Fans Slovakia nie je len o stretnutiach, ale aj o komunite, ktorá sa spája okolo tejto legendárnej značky. Aktivity Porsche Fans Slovakia nekončia iba pri organizovaní tohto prestížneho medzinárodného stretnutia. V rámci svojej činnosti pravidelne organizuje aj „cars and coffee“ stretnutia, kde sa nadšenci môžu stretávať, vymieňať skúsenosti a obdivovať tieto špičkové športové autá. Okrem toho združenie poskytuje členom poradenstvo a podporu pri predaji a nákupe vozidiel, čím vytvára skutočnú komunitu pre všetkých, ktorí zdieľajú vášeň pre Porsche.

Združenie Porsche Fans Slovakia je známe organizovaním výletov s vozidlami Porsche, čo umožňuje majiteľom túlať sa krásnou krajinou v spoločnosti rovnako nadšených Porsche milovníkov. V tomto roku sa očakáva ešte väčšia účasť a väčší záujem fanúšikov o túto prestížnu značku. Medzinárodné stretnutie športových vozidiel Porsche je jedinečnou príležitosťou pre všetkých, ktorí túžia vidieť tieto majstrovské diela naživo a stretnúť sa s rovnako nadšenými jednotlivcami. Ak sa cítite spojení s láskou k Porsche, nezmeškajte túto udalosť 16. septembra na Bratislavskom hrade.

Výnimočným momentom tohto ročníka je to, že sa koná len 4 dni po 60. výročí predstavenia modelu 911, najznámejšieho, najúspešnejšieho a najikonckejšieho športového auta sveta. Táto udalosť prinesie do Bratislavy ešte viac emócií a vášne pre túto ikonickú značku.

Na čo sa môžete tešiť?

V areáli hradu nájdete vozidlá ako sú Porsche 356, Porsche 912, všetky rady  modelu 911, tak aj transaxle či vozidlá modelovej rady Cayman / Boxster. Tento rok je hlavný program podujatia zameraný na vozidlá 911 Turbo – špecialitou programu budú aj fabrické vozidlá automobilky Porsche - súčasnej generácie 992 vo farbách „paint to sample“ – chronologicky bude predstavený každý model 911 Turbo. Moderátori podujatia Michal Lukačovič a Peter Šturdík budú sprevádzať počas podujatia a nebudú chýbať hostia – športoví novinári ktorí jednotlivé vozidlá budú predstavovať. Ťahákom podujatia sú aj tohtoročné novinky automobilky:

Porsche 911 GT3 RS
Porsche 718 Cayman GT4 RS
Porsche 911 Carrera T

Porsche Fans Family Day má rodinný deň nielen v názve. Aj v programe myslíme na tých najmenších – pripravené sú pre nich rôzne súťaže a kvízy o milé ceny. Nebude chýbať ani top zmrzlináreň Koun, ktorá určite spraví radosť všetkým vekovým kategóriám. 

Program pre deti a ich rodičov bude dotvárať aj prezentácia Duálnej akadémie, ktorá ponúka množstvo atraktívnych študijných programov pre milovníkov automobilovej techniky. Ak nechcete v sobotu variť, určite nemusíte. O skvelý kulinársky zážitok sa postará kvalitná Gastro zóna:

Salaš Sobotišťan so šéfkuchárom Danielom Hrivňákom, káva Goppion, zmrzlina Koun.Veríme, že nám opäť aj tento rok vyjde počasie a 5. Ročník Porsche Fans Family Day bude ešte úspešnejší ako tie predchádzajúce. 

Tešíme sa na všetkých návštevníkov!

www.porschefans.sk