AKTUALIZOVANÉ 13. 5. (12:00 h): Na internete sa objavila nová fotogragia Lamborghini Countach LPI 800-4, ktorá potvrdzuje predchádzajúci únik. Viac informácií a obrázkov hľadajte v tomto odkaze.

Netušíme, ako dlho tento automobilový „striptíz“ ešte potrvá, najbližšie je pred nami Monterey Car Week v Kalifornii a septembrový autosalón IAA vo Mníchove. V každom prípade sa Taliani evidentne rozhodli hrať sa s nami na mačku a myš. Tým chceme povedať, že namiesto odhalenia kompletne celého auta nám začali podsúvať fotografie jednotlivých kúskov, len aby trochu zvýšili napätie. Čo sme dostali?

V prvom rade záber na motorový priestor so štítkom V12 a kúzelnou formulkou 1-12-4-9-2-11-6-7-3-10-5-8. Je dôkazom, že je pred zadnou nápravou vážne uložený vidlicový dvanásťvalec tradične priznávajúci poradie zapaľovania.

Lamborghini Countach

Na druhom snímku je s najväčšou pravdepodobnosťou predný nárazník s vertikálne orientovanými malými otvormi mriežky, predný spojler a časť nasávania, respektíve prvky zrejme aktívnej aerodynamiky. Že ide o to správne auto, potvrdzuje vcelku jednoduchý nápis „countach“.

Posledná tretia fotografia zachytáva pravý bok auta, konkrétne tankovacie hrdlo vylepšené nápisom Lamborghini a lapače vzduchu k pohonnej jednotke. Čo nedokážeme rozoznať, je to, či nám výrobca prezentuje Countach lakovaný vo farbe, ale zábery sú schválne čiernobiele, alebo či prvý predstavený kus dostane biely lak. Vyzerá to skôr na prvú možnosť, ale s istotou to nevieme. Posúďte sami...

Lamborghini Countach

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

zdroj: Lamborghini