Škoda Fabia prišla po Felicii ako najmenší typ automobilky a oslovila široké masy. Tretia generácia je tu s nami už od 2014. Modernizácia prebehla v roku 2018. Teda aj tie najmladšie predfaceliftové verzie už majú 4 roky.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Posledný diesel pod kapotou Fabie

V oblasti motorov toho nebolo veľa na výber. Okrem populárneho litrového trojvalca TSI tu bol chvíľu k dispozícii aj starší 1.2 TSI, limitovaná edícia s 1.4 TSI a dokonca aj malý diesel 1.4 TDI.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Aj s prípadným zvýšením ceny jazdených áut je ponuka trojkovej Fabie pred modernizáciou stále obsiahla, preto je na výber množstvo rôznych kúskov. Zaujíma vás niečo konkrétne? Alebo ste na nej odjazdili tisícky km? Podeľte sa s nami o skúsenosti s týmto modelom do diskusie. Len pripomeniem, že v recenziách jazdeniek nikdy nehodnotíme konkrétny požičaný kus z autobazáru, ale celú generáciu ako takú na základe reportov spoľahlivosti, z informácií klubov a fanúšikov áut. Auto na obrázkoch je komparz pre ilustračné fotografie a video, ktoré pre každú jazdenku nakrúcame. Stav auta na obrázkoch teda na hodnotenie a recenziu jazdenky nemajú žiaden vplyv.