Organizátori podujatia sa nechali inšpirovať klasickými stretnutiami na štýl Cars & Coffee, ktoré sú populárne medzi mnohými komunitami automobilových nadšencov po celom svete. "Dúfame, že posledná sobota v mesiaci bude patriť stretnutiam komunity nadšencov automobilov Porsche. Prísť s rodinami na kávu,  pozrieť si pekné autá a vychutnať si raňajky v skvelej reštaurácii spolu s ľuďmi rovnakej krvnej skupiny“. Spoluautor myšlienky taliansky šéfkuchár Andrea Ena, je nielen milovník talianskeho jedla ale najmä vozidiel Porsche a preto je rád, že ako spoluorganizátor, môže privítať nadšencov tejto legendárnej automobilovej značky.

Zakladateľ Porsche Fans Slovakia, Lukáš Turčina prezradil, že okrem bežných deväťstojedenástok sa môžeme tešiť aj na vrcholové modely ako sú 911 Turbo či takmer okruhové vozidlá typu 911 GT3 a 911 GT3 RS a nebude chýbať ani novinka predstavená tento rok Porsche 911 Carrera T generácie 992. 

Spoločné raňajky s kvalitnou talianskou kávou v malebnom prostredí Horského parku reštaurácie DA ANDREA v Bratislave sa uskutočnia v sobotu 24 júna o 10:00 hod.

Stretnutie v štýle Cars and Coffe má začať o 10h. Zároveň bude úplne statické, teda naparkovať autá a vzájomne ich obdivovať. Vítaní sú nie len majitelia poršárkov, ale aj ich obdivovatelia a fanúšikovia. Vstup na akciu je navyše bezplatný. Ak to teda nemáš na "slavín" ďaleko a rád stráviš pár hodín vo vyberanej spločnosti, budeš na akcii Porsche Fans Coffe v Da Andrea Bratislava vítaný. Organizátorom podujatia je pre automobilových nadšencov známa organizácia Porsche Fans Slovakia a taliansky šéfkuchár Andrea Ena.

zdroj: Porsche Fans