Na internete dnes objavíte hromadu hlúpych kaskadérskych kúskov za volantom auta, aktuálne zábery z Los Angeles však ukazujú, že sa stále nájde dosť vodičov, ktorí v nich nehľadajú poučenie ale skôr pochybnú inšpiráciu.

Podobným sa stalo aj video nakrútené pred dvoma rokmi, v ktorom zviditeľnil križovatku ulíc Baxter a Alvarado v pomerne kľudnej losangeleskej štvrti Echo Park spomínaný David Dobrik (jeho zábery majú momentálne skoro 17,8 milióna zhliadnutí). V tomto prípade však jeho Tesla Model X letela vzduchom vcelku decentne a dopad bol síce tvrdý, zároveň ale kontrolovaný.

Ako z filmu Michaela Baya

O niečo menej rozumu vložil do svojho pokusu vodič úplne nového Modelu S, keď sa v sobotu večer oddelil od zrazu Tesiel a partii divákov sa rozhodol predviesť vlastnú variáciu na skok v aute cez ostrý slepý horizont.

Prítomní svedkovia, medzi inými i ďalší youtuber Alex Choi, ktorý o tom nakrútil krátke video, hovoria, že vodič si pred pokusom dané miesto prakticky vôbec neprehliadol, nerobil žiadne pokusy nanečisto. Jednoducho sa postavil na jednej strane strmého stúpania, poriadne šliapol na plyn a skočil do tmy.

Čo sa stalo následne, najlepšie dokumentujú zábery priamych účastníkov. Auto podľa Alexa Choia letelo vzduchom minimálne 15 metrov, zapichlo sa do asfaltu na druhej strane a len šťastnou zhodou okolností nepreletelo cez strechu. Dopad však nebol kontrolovaný ani náhodou.

Tesla zlikvidovala pár plastových kontajnerov a následne poškodila dve zaparkované autá miestnych. Či o jeden z deviatich životov prišla aj mačka na palube skákajúcej Tesly, momentálne nikto netuší, z auta však vystúpila živá a zdravá podobne ako zvyšok posádky.

Ak čakáte, že vodič zavolal príslušné orgány, ktoré by nehodu na mieste vyšetrili, tak ste samozrejme na omyle. Celá podarená partia sa vyparila a po vodičovi momentálne pátra polícia. Dokonca za jeho meno vypísala odmenu. Niet divu. Subaru Forester bolo podľa dostupných záberov poškodené len minimálne, inkriminovaná Tesla Model S však bola z požičovne.