Ak máte so sebou krabičku namiesto bežného kľúča od auta (využívate Keyless go), určite nechcete nosiť ešte aj dodatočné kľúče od priehradky, kde ste si zamkli nejakú vec. V tomto prípade pomôže schránka chránená na váš odtlačok prstu, ktorú si môžete objednať do novej Bentaygy.

Ochranu cenností v Bentley Bentayge nemusíte riešiť, ochráni ich váš odtlačok prsta.

Ako si odomykáte najnovšie telefóny, tak si budete môcť odomykať aj priehradku na cennosti vo vašej Bentayge. Tá je schovaná pod lakťovou opierkou. Ako hlavnú výhodu by som videl v tom, že nepotrebujete od takejto schránky dodatočný kľúč, keďže dnes už kľúč od auta nefunguje v pravom slova zmysle a koľkokrát sa vám ho nechce ani vyberať z vrecka. Pohodlie nadovšetko.

Do schránky si dá majiteľ Bentaygy asi najčastejšie svoje hodinky Breitling.

Schránku na biometrickú ochranu vyvinulo pre Bentley špeciálne oddelenie Mulliner. Schránka je vyrobená z hliníka a máte v nej aj 2 porty USB a dodatočnú zásuvku. Môžete si tak do nej odložiť váš extrémne drahý telefón a zároveň ho nabíjať, prípadne počas jazdy využívať spojenie s infotainmentom v Bentley. To, koľko vás takáto „sranda“ bude stáť, zatiaľ Bentley neprezradilo. Pri cene Bentaygy a napríklad najdrahšej príplatkovej položky v podobe hodiniek od Breitling za 200-tisíc eur to určite nebude lacná vec. Kto vie, či by sa podobná ochrana uchytila napríklad na odomykanie auta. Rozhodne by to bol zaujímavý nápad pre zábudlivých majiteľov, ktorí pravidelne nevedia nájsť kľúč od auta.

Zdroj foto: Bentley

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov