Ešte v roku 2015 sa celosvetovo najväčší výrobca pneumatík a gumárenských produktov, spoločnosť Bridgestone, stal majoritným vlastníkom banskobystrickej spoločnosti A.R.S., ktorá patrí medzi najväčšie subjekty na slovenskom trhu s pneumatikami, a stala sa tak súčasťou jej maloobchodnej siete. Spoločnosť A.R.S., ktorá na našom trhu pôsobí od roku 1992, rozšírila tiež sieť značky protektorov Bandag, ktorá je rovnako súčasťou spoločnosti Bridgestone. Bol to zásadný krok v realizácii servisnej stratégie založenej na rozvoji kompletnej škály služieb pre autoparky. Kombinácia vyspelých technológií a riešení so znalosťami lokálneho trhu umožňuje spoločnostiam Bridgestone a A.R.S. naďalej upevňovať existujúcu pozíciu na slovenskom fleetovom trhu. A.R.S. pôsobí na celom Slovensku, má jeden výrobný závod a na výrobu protektorov a sedem servisných prevádzok. Spoločnosť sa postupne vypracovala na  popredného poskytovateľa riešení pre fleetových zákazníkov, ktorým znižuje celkové náklady na pneumatiky.

Bridgestone a A.R.S. sú dve popredné spoločnosti, ktoré dlhodobo pôsobia na trhu pneumatík pre osobné a úžitkové vozidlá. Práve toto spojenie je v súlade s európskou stratégiou spoločnosti, ktorá sa dlhodobo zameriava na posilňovanie prítomnosti značky Bridgestone na lokálnych trhoch, pričom Bdridgestone v Európe prevádzkuje vývojové a výskumné centrum, osem tovární a má zastúpenie vo viac ako 30 krajinách s celkovým počtom 12.500 zamestnancov.

Konateľ spoločnosti A.R.S. Dušan Gajdoš zhodnotil nedávnu akvizíciu:

„Bridgestone a A.R.S. sú dve popredné spoločnosti, ktoré spolu dlhodobo spolupracujú. Som presvedčený, že naše pokrytie trhu, skúsenosti a úsilie o spokojnosť zákazníkov i zamestnancov nám v spojení s využívaním potenciálu oboch strán umožní posilniť našu organizáciu pri súčasnom zachovaní multibrandového portfólia ponúkaných produktov. Zdieľame rovnaké hodnoty s globálnou spoločnosťou, ktorej sme momentálne členom. Navyše, vďaka našim jedinečným znalostiam miestneho trhu budeme efektívne podporovať transformáciu spoločnosti Bridgestone z výrobcu pneumatík na poskytovateľa riešení pre mobilitu a zavádzať pre našich zákazníkov nové, inovatívne služby.“