Aby Genesis čo najviac zakryl zadnú časť auta, namontovali na ňu ešte extra panely, ktoré zadok Shooting Brake zdeformovali. Z daných fotiek ešte zaujali červené brzdové strmene či dve koncovky výfuku, nachádzajúce sa na pravej strane vozidla. Čo sa týka samotného interiéru, ani tam by nemalo dôjsť oproti sedanu k nejakým zmenám. V strede prístrojovej dosky by sa tak mala vynímať 10,25-palcová dotyková obrazovka infotainmentu doplnená elegantným, ba až luxusným nádychom dizajnu interiéru.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Dobrá správa pre Európanov

Na americkom trhu bude Genesis G70 k dispozícii buď s 2,0-litrovým preplňovaným 4-valcom s výkonom 188 kW (255 k) a krútiacim momentom 353 Nm, alebo s 3,3-litrovým preplňovaným motorom V6, ktorý autu dodá 272 kW (370 k) a 510 Nm. Hnacia sila sa bude prenášať prostredníctvom 8-stupňového automatu buď na zadné, alebo všetky štyri kolesá, v závislosti od zákazníkom zvolenej verzie. Je takmer isté, že Shooting Brake sa v ponuke objaví s rovnakými motorizáciami. Novinku si však neužijú len v Amerike, Kórei či Číne. Genesis totiž oficiálne potvrdil, že v lete 2021 vstupuje aj na európsky trh.

Genesis G70 sedan

Dátum predstavenia modelu G70 Shooting Brake ešte nebol zverejnený, a tak zatiaľ môžeme len špekulovať. Osobne si myslím, že by k odhaleniu mohlo dôjsť práve v lete 2021 pri vstupe značky na európsky trh, kde sú kombi (v tomto prípade Shooting Brake) stále veľmi obľúbené. 

Zdroj, foto: motor1.com