Základný tvar modernizovaného Porsche sa samozrejme nezmenil, na prvých obrázkoch je ale vidieť, že Cayenne dostalo v rámci faceliftu nové predné svetlá, ktoré v mnohom pripomínajú elektrický Taycan. Porovnanie so súčasným (výbehovým) modelom ukazuje, že novinka dostane prepracovaný predný nárazník, zvyšok, vyzerá byť rovnaký.

Iba pár zmien

Veľmi podobným spôsobom bola modifikovaná aj zadná časť auta. Návrhári zjavne zmenili zadné doteraz používané združené svetlá za jednoduchší, rovnomerne široký svetelný  pás a vidieť tiež, že premiestnili miesto vyhradené pre evidenčné číslo z veka batožinového priestoru do horných partií zadného nárazníka. Mimochodom, takto ho už od počiatku nosí Cayenne Coupé.

Samozrejme nepochybujeme ani o tom, že auto dostane nové disky kolies, pravdepodobne budú trochu iné i výfukové koncovky a hromada ďalší detailov. Zásadnú transformáciu exteriéru ale nečakáme. Porsche vie, že Cayenne stále vyzerá dobre a nemá zmysel príliš experimentovať.

To, či sú tieto fotky zachytávajú realitu, sa dozvieme už 18. apríla v rámci svetovej premiére auta na autosalóne v Šanghaji.

Zdroj: thesupercarblog