Nemci predstavili novinku v najnovšej generácii BMW radu 5 (G60). Prinesie vám možnosť hrať jednoduché hry, ale bezpečnosť je na prvom mieste. Preto bude tento systém počas jazdy zablokovaný. Tiež už vidíte, ako sa obratom objavia firmy, ktoré začnú ponúkať odblokovanie tejto funkcie, aby fungovala bez obmedzení?

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Len najnovšie a najluxusnejšie modely

Každopádne táto novinka sa okrem novej päťky dostane aj do aktuálneho BMW radu 7, elektrických modelov iX a i4 vyrobených po júli 2023 a SUV X5, X6, X7, XM, X5 M a X6 M, ktoré zbehnú z linky po auguste 2023. Po aktualizácii operačného systému na verziu 8.5 ale budete mať túto aplikáciu aj v sedmičke vyrobenej po júli 2022, iX po marci 2023 a X5, X6, X7, XM, X5 M a X6 M po apríli 2023.

A ako to celé funguje? Hráči potrebujú svoj mobil, ktorý funguje ako ovládač. Pomocou QR kódu, ktorý naskenujete z obrazovky, sa následne vytvorí spojenie medzi autom a telefónom. Potom sa už môžete pustiť do hrania. Aplikácia podporuje tiež multitasking, teda hru viacerých hráčov a môžu hrať prední ale aj zadní pasažieri. K dispozícii bude zo začiatku približne 15 hier, ako napríklad Go Kart Go či Overcooked. BMW ale sľubuje, že ponuku časom rozšíri. Čo na takýto trend, respektíve krátenie voľnej chvíle v aute, hovoríte?

Zdroj: BMW