Asi by sme mali hneď na úvod povedať, že ani tentoraz nejde o pakety v klasickom slova zmysle, ako ich poznáme od európskych výrobcov. Skôr ich berte ako súbor dizajnových prvkov, ktorými si budete môcť vyšperkovať svôj nový hybrid od Hondy.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Prvým balíkom je takzvaný Sport Pack, ktorý obsahuje spojler na hornej hrane dverí batožinového priestoru, ďalej je tu predný „športový“ nárazník či rôzne chrómované doplnky. Pre priaznivcov čiernej farby je tu potom Obscura Black Pack, ktorý vám dovolí objednať si čiernu masku chladiča, lemy predných hmoviek či kryty vonkajších spätných zrkadiel.

Titánové doplnky v interiéri.

Tretím a štvrtým v poradí sú sady s názvom Ilmenite Titanium Exterior a Interior. Obe prinášajú vonkajšie a vnútorné doplnky (napríklad kryty spätných zrkadiel, obklad volantu či rám okolo radiacej páky), ktoré majú opäť svoje špecifické zafarbenie. Nasleduje Cargo balík pre tých, ktorí často vozia v kufri množstvo vecí a potrebujú ich trochu zorganizovať. K tomu potom dostanete napríklad aj ochranu nakladacej hrany z nehrdzavejúcej ocele.

Cargo pack obsahuje aj dodatočné osvetlenie kufra a priestoru za autom.

Niečo pre dobrodruhov

Pre milovníkov aktívneho života je potom k dispozícii Active Lifestyle Pack. Ten obsahuje odolnejšie obloženie prahov dverí, rohož do batožinového priestoru či integrovanú indukčnú nabíjačku.

Zdroj: Honda