Špičkový obraz za každých okolností

Nová séria autokamier ponúka  vysokú kvalitu záznamu od FULL HD až po  4K, ktorá v kombinácii so špeciálnou nízkou clonou svetelnosti iba f=1,3 a 6 prvkovou sklenenou šošovkou dokáže poskytnúť naozaj kvalitný obraz ako za dňa, tak aj v noci. Detaily ako ŠPZ a značky sú tak dobre čitateľné aj za zhoršených svetelných podmienok.

Stabilizácia obrazu:
Digitálna stabilizácia obrazu výrazne znižuje vibrácie vozidla a poskytuje tak super hladký a krištáľovo čistý obraz. To znamená, že pri prehrávaní záznamu bude video nerozostrené, čo vám umožní vidieť jemnejšie a ostrejšie detaily.

Systém modulov zadných kamier:
Autokamery Nextbase ako prvé predstavujú systém pripojenia modulov zadných kamier, čo výrazne zvyšuje možnosti využitia autokamery. Na výber máte hneď z 3 rôznych prídavných modulov, ktoré môžete použiť. Podľa potreby tak viete pripojiť modul pre snímanie interiéru vozidla, alebo modul snímania zadného skla cez interiér vozidla (ako pri pohľade do spätného zrkadla), prípadne modul zadnej kamery, ktorý uchytíte na zadné sklo a tak dokonale monitorujete dianie za zadnou časťou vozidla. 

Dotykový displej:
Novinkou v kamerách do auta je aj dotykový displej, vďaka čomu sa podarilo zmenšiť veľkosť autokamery až o 30% a pritom poskytujú jednoduché ovládanie dotykom prsta.


WiFi a Bluetooth:
Vďaka tejto technológii  je možné autokamery Nextbase spárovať so smartfónom alebo tabletom prostredníctvom aplikácie MyNextbase Connect, čo užívateľovi poskytuje rýchly prístup ku zachyteným foto/video záznamom, ktoré je nasledovne možné prezerať, editovať, prípadne priamo zdieľať na sociálne médiá (uistite sa prosím, že dodržiavate platnú legislatívu danej krajiny ohľadom zdieľania záznamov na sociálnych médiách). Navyše autokameru môžete ovládať  a taktiež meniť nastavenia.

Magnetický držiak Click And Go Pro:
Tento dômyselný magnetický systém uchytenia kamery novej generácie umožňuje jednoduchú a rýchlu manipuláciu. Kameru tak môžete rýchlo a bez námahy demontovať z uchytenia na čelnom skle a následne opätovne autokameru uchytiť na pôvodné miesto bez potreby nastavovania požadovaného sklonu snímania.  Rýchlu a jednoduchú manipuláciu taktiež oceníte vtedy, ak by ste kameru potrebovali použiť v dvoch autách. Túto možnosť  vám poskytnú dva úchyty, ktoré sú súčasťou balenia a to prísavný držiak a držiak s lepkou. Taktiež sa jednoduché oddelenie kamery od úchytu hodí vtedy, keď by ste potrebovali zhotoviť záznam z okolia vozidla. Na vyhotovenie záznamu mimo vozidla výborne poslúži vstavaná batéria kamery s dobou nahrávania až do 30min v prípade plného nabitia batérie kamery.

Integrované GPS:
GPS ponúka dokonalý prehľad o rýchlosti, polohe a prejdenej trase. Tieto údaje je možné následne sledovať cez aplikáciu Mynextbase Connect app pre smart telefón/tablet (iOS alebo Android ) alebo prostredníctvom PC pomocou MyNextbase Player. Obidve možnosti sú k dispozícii na stiahnutie zdarma. Uvedený softwér prehrávania či už pre mobilné zariadenia, alebo PC, sa užívateľom odporúča pre dosiahnutie čo najlepších možných výsledkov prezerania video záznamov zachytených pomocou autokamier Nextbase.

Pokročilý parkovací režim:
Pri zapnutom inteligentnom parkovacom režime autokamera spustí nahrávanie pokiaľ G-senzor zaznamená preťaženie (napríklad náraz druhého vozidla). Táto funkcia je vhodná ako ochrana pred poškodením vozidla alebo odcudzením vecí. Táto funkcia sa dokonale hodí pokiaľ je auto odstavené na parkovisku a hrozí tak poškodenie od iného vozidla. Pre väčšiu bezpečnosť vášho automobilu odporúčame túto funkciu používať spolu so zadnou kamerou.

Zhrnutie:
Autokamery Nextbase prinášajú ucelený sortiment autokamier, z ktorých si vyberie naozaj každý vodič. Či už ide o vyšší rad autokamier  Nextbase 622GW,  522GW a 422GW, ktorý ocenia užívatelia nie len kvôli nadštandardným funkciám a  vynikajúcej kvalite prevedenia,  alebo o autokameru z radu modelov   triedy 322GW, 222 a 122HD, ktoré svojím kvalitným spracovaním a funkčnosťou nezaostávajú za top modelmi ponuky autokamier NEXTBASE.

Autokamery Nextbase vám poskytnú jedinečný záznam z jazdy vo vysokej kvalite, ktorý vám pomáha pri dokazovaní nehodovej udalosti a je "svedkom na vašej strane", čo dokáže ušetriť kopu času a v neposlednom rade aj finančných prostriedkov. Kompletnú ponuku autokamier Nextbase a viac podrobností o jednotlivých modeloch sa dozviete na stránkach oficiálneho distribútora

www.autokamery.eu