Možno to znie uletene, ale nápad to nie je tak úplne „z cesty“. Je vcelku známe, že Alpina upravený model z BMW Z4 v ponuke nemá a nie je tomu tak už od druhej generácie (tú prvú Nemci ešte postavili, dostala meno Roadster S a nedávno sme o nej písali.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Ale späť k Supre. Keďže Alpina zatiaľ do parády najnovšiu generáciu Z4 nezobrala a pravdepodobne už ani nezoberie, mnohým napadlo upraviť práve Supru. A keďže ide o technické dvojča Z4, nič nie je nereálne. Do možnej podoby sa pustil dizajnér Abimelec Arellano, ktorý tak vytvoril model nazvaný Alpina Coupe-S.

Všetky detaily ako ich poznáme

Na počítačových ilustráciách pochopiteľne nemohol chýbať tradičný modrý lak Alpiny, 20-lúčové typické disky či charakteristické polepy. Samozrejmosťou sú aj odlišné nárazníky a bodykit. Nič z toho zatiaľ nie je realitou a spojenie Alpiny (ktorú BMW nedávno kúpilo) s Toyotou je v tejto chvíli absolútne nemysliteľné. Avšak aspoň pre ten pohľad je to určite zaujímavý počin, ktorý pravdepodobne ostane navždy len nesplneným snom mnohých fanúšikov.