Čo na VW T-Roc modernizovali?

Čo si všimneme ako prvé? Dizajnéri upravili predný nárazník, masku chladiča alebo LED svetlá. Tie sú mimochodom sériovo a za príplatok si môžete vybrať aj skvelé Matrix IQ Light s vyrezávaním v diaľkovom režime. Pribudli iné farby a rôzne dizajny kolies vo veľkosti 17 až 19 palcov. Naozaj toho nie je až tak veľa. Zmeny sa však dotkli aj interiéru.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Digitálny interiér

Interiér dostal novú palubnú dosku, centrálny displej má uhlopriečku buď 6,5, 8 alebo 9,2 palca. Pred vodičom je sériovo digitálny displej, rovnako digitálne si nastavíte aj ovládanie klimatizácie. Doba s HW tlačidlami postupne v koncerne odchádza do zabudnutia.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Model VW T-Roc R zostáva v ponuke

Ponuka motorov stále štartuje na litrovom trojvalci s 81 kW (110 k), vyššie sú štvorvalce 1.5 TSI s 110 kW (150 k) a najvyššie 2.0 TSI s 140 kW (190 k). Nesmieme zabudnúť na R s dvojlitrovým TSI a maximálnym výkonom 221 kW (300 k). Pre slabšie motory sú sériové 6-stupňové manuálne prevodovky, R a silnejšie verzie už majú 7-stupňové DSG.

Volkswagen sa už za falošné výfukové koncovky nehanbí a verejne ich prezentuje aj na tlačových fotkách.

V ponuke sú naďalej aj TDI verzie

Pre milovníkov nafty je dvojlitrový diesel, na výber buď s 85 kW (115 k) alebo 110 kW (150 k). K tomu je možné mať aj pohon 4Motion práve pre silnejší diesel ako opcia, pre 2.0 TSI je sériovo.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Aké motory poháňajú VW T-Roc Cabrio?

Ponuka pre kabriolet je trocha odlišná, na výber máte litrové TSI alebo 1.5 TSI. Nič viac. Na záver dodám základné ceny, tie pre T-Roc s 1.0 TSI štartujú v Nemecku na 23 495 eur. Pre kabriolet musíte z peňaženky vydolovať minimálne 31 850 eur. A keďže VW od začiatku predaja už oslovil s modelom T-Roc viac ako milión zákazníkov, T-Roc bude s najväčšou pravdepodobnosťou úspešný aj v modernizovanej verzii.

Zdroj: Volkswagen TS