Maťo Homola porazil Morbidelliho

Maťo Homola získal pole position hneď na druhom podujatí sezóny TCR International Series

To, čo sa nepodarilo na trati, sa podarilo vo fanúšikovskej ankete, kde Maťo Homola suverénne porazil Gianniho Morbidelliho, získal až 86,4% hlasov.

Obdivuhodný výkon mladého Slováka nezostal bez povšimnutia, stránka TCR International Series spustila anketu pre fanúšikov, kde proti sebe postavili Gianniho Morbidelliho, ktorý sa dvojicou vynikajúcich pretekov vrátil do boja o titul a Maťa Homolu za jeho pole position a dvanásťkolový boj s Morbidellim.

Maťo Homola porazil Morbidelliho

Maťo počas prvých pretekov dlho bojoval s Morbidellim

Ľudia rozhodli svojimi hlasmi

Fanúšikovia sa priklonili na Maťovu stranu, v ankete mu dali až 86,4% hlasov. „Som šťastný, že som získal toto ocenenie. Znamená to, že sa ľuďom moje výkony počas víkendu páčili. Bol som veľmi rád za Pole position, no nie práve najlepšia stratégia s pneumatikami a defenzívna jazda ma stáli pódium. Bojoval som najtvrdšie, ako som vedel a snažil som sa udržať aspoň tretie miesto. Napriek tomu však nie som sklamaný. Sezóna sa len začína, máme pred sebou ešte 18 pretekov. Všetkým ďakujem za hlasy, každý jeden si vážim!“ povedal Maťo.

Maťo Homola porazil Morbidelliho

Maťo jazdí v TCR aj vďaka svojim partnerom

Už tento víkend bude Maťo Homola bojovať spolu s tímom B3 Racing na legendárnej belgickej trati Spa-Francorchamps. Maťovi držíme palce!

Zdroj: tlačová správa