Asi najviac výrazné doplnky sú z programu M Performance práve v exteriéri. Množstvo doplnkov z karbónu jednoznačne odkazuje na športovo orientovanú značku, je však úplne zajedno, či doplnky budú na 540i alebo na 520d. Vpredu nájdeme otvory na chladenie z karbónu, rovnako aj „ľadvinky“ či plastové prahy.

Pre sedan je určený aj zadný spojler z karbónu, kombi aj sedan môžu mať karbónový zadný difúzor. Ďalším výrazným exteriérovým doplnkom sú kolesá. Či už ide o 19- alebo 20-palcové kované disky, určite budú jedným z najvýraznejších doplnkov na aute.

Aj s lepším výfukom

Aby sa však nehovorilo, že ide len o „look“, v ponuke je aj vylepšený brzdový systém, pre verzie M5 aj vylepšený športový podvozok. Pružiny v tomto prípade umožnia zníženie auta až o 20 mm. Pre vznetové verzie je zas pripravený výfukový systém, zaujímavé je, že pre zážihové už nie.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Ani interiér neobišiel bez zmien. K dispozícii je športový volant s obšívaním Alkantarou a značkou na 12-tich hodinách. Ku koženému volantu sú ako alternatíva dostupné aj kombinácie kože s karbónom alebo alkantary s karbónom. Ďalšou zaujímavosťou sú karbónové radiace pádla pod volantom. Drobnosti ako koberčeky alebo pedále z ocele už netreba ani spomínať. Treba uznať, že modernizované BMW 5 s časťami M Performance vyzerá skutočne skvelo, čo myslíte vy?

Zdroj: BMW

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov