Mierne zmeny nájdeme aj v exteriéri, ale sú to skutočne maličkosti ako napríklad zatmavené zadné svetlá alebo skryté koncovky výfuku. Tá najvýraznejšia zmena je v interiéri, konkrétne v palubnom infotainmente, ktorý sa zobrazí až po „oživení“ auta.

Nový multimediálny systém Android od Google totiž prinesie už priamo nainštalované obľúbené aplikácie ako Google Maps alebo Google Play. Odtiaľ si budete môcť stiahnuť aj ďalšie aplikácie, ktoré poznáte zo svojho telefónu.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Novinkou bude aj vzdialená aktualizácia bez potreby návštevy servisu. Zaujímalo by ma len, čo na to povedia majitelia telefónov Iphone so systémom iOS, ktorí sú možno zvyknutí na svoje prostredie a aplikácie. Uvidíme, či táto stratégia od Volva naopak niektorých zákazníkov neodradí.

Len elektrifikované motorizácie

Na poli techniky nepríde k žiadnym zmenám. Stále tu budú mild-hybridné verzie bežných spaľovacích motorov a tiež plug-in hybridné verzie. Rovnako tak zostávajú aj vznetové verzie s mild-hybridom. Volvo zatiaľ neuverejnilo základnú cenu a ani to, či bude rovnaká alebo o niečo stúpne.

Zdroj: Volvo