Už v blízkom čase by mala debutovať nová Honda CR-V. V priebehu ostatných mesiacov sme ju spomínali viackrát, okrem obrázkov z patentového konania sme upozornili na neoficiálne vizualizácie i fotografie reálneho vozidla pochádzajúce z Číny. Momentálne vydala japonská automobilka prvé oficiálne zábery.

Šiestu generáciu avizuje Honda primárne pre americký trh. Oficiálna upútavka však asi zároveň ukazuje model určený aj pre Európu, ktorý je mierne odlišný od čínskeho variantu. Rozdiely sa týkajú tvaru svetlometov spolu s ich grafikou. Iná je taktiež výplň predného nárazníka, v jej prípade však môže ísť len o špecifikum konkrétneho vyhotovenia SUV. 

Samozrejme, na piatych dverách variantu pre USA nenájdete čínske znaky. No zmenilo sa tiež označenie hovoriace o technike. Kým v prípade najľudnatejšej krajiny sveta naznačovali štítky „240 Turbo“ prítomnosť prepĺňaného benzínového motora, exemplár určený pre Spojené štáty hovorí o použití hybridného pohonu. Ten by mal byť v Európe jedinou voľbou.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Z hľadiska rozmerov nečakáme žiadne rozdiely, pravdepodobne teda budú platiť cifry uniknuté popri fotkách vozidla pre čínskych zákazníkov. Honda zatiaľ neprerazila nič konkrétne. Pre seba si necháva aj dátum premiéry, spomína akurát letné obdobie. Šiestu generáciu populárneho japonského SUV teda pravdepodobne spoznáme v priebehu júna alebo júla.

Zdroj: Honda